www.glavnevesti.com

Bačka Topola: Ideja da se izgrade molovi za osobe sa invaliditetom na jezeru

by • 4. juna 2018. • Pristupačnost, Projekti, Saopštenja, Sport, Srbija, TurizamKomentari su isključeni na Bačka Topola: Ideja da se izgrade molovi za osobe sa invaliditetom na jezeru87

 

 

Bačka Topola – Ekološko udruženje ribolovaca jezera Bačka Topola želi da izgradi nekoliko molova koji će imati pristupačne prilaze za osobe sa invaliditetom.

Kako prenosi TV Subotica, u Udruženju apeluju na ljude dobre volje da im pomognu u realizaciji ovog projekta.
Prema rečima predsednika Ekološkog udruženja ribolovaca Mileta Antunovića, ideja je da se na južnoj strani jezera u Bačkoj Topoli naprave dva mola za osobe sa invaliditetom. Problem je, kaže, u nedostatku sredstava, pa poziva građane da pomognu koliko mogu.
Radnu snagu bi činili volonteri i članovi Udruženja. Ipak, u ovom projektu očekuju i druge vrste podrške, jer kako kaže, mnogi podržavaju ovu ideju koja bi značila, kako onima kojima je namenjena, tako i lokalnom stanovništvu.
Ekološko udruženje ribolovaca jezera Bačka Topola osnovano je 2013. godine, a osim izgradnje molova, u budućnosti je u planu „poribljavanje“ jezera, zbog ugroženog ribljeg fonda.
Autor: TV Subotica
Objavljeno: 25. 05. 2018.
Izvor: www.021.rs
Pin It

Related Posts

Comments are closed.