U Prokuplju i Kuršumliji posao za 39 invalida rada

16

Filijala Nacionalne službe za zapošlјavanje u Prokuplјu sa 11 poslodavaca zaklјučila je ugovore o radnom angažovanju 39 osoba sa invaliditetom koji će raditi u Prokuplju i Kuršumliji.

PROKUPLJE/KURŠUMLIJA – Filijala Nacionalne službe za zapošlјavanje u Prokuplјu sa 11 poslodavaca zaklјučila je ugovore o radnom angažovanju 39 osoba sa invaliditetom koji će raditi u Prokuplju i Kuršumliji. U Kuršumliji će na određeno vreme raditi pet, a u Prokulјu 34 invalida.
Po šest meseci u Narodnoj biblioteci u Prokuplјu radiće dva invalida, Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ sedam, Udruženju obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti pet, Istorijskom arhivu „Toplica“ dva, Domu kulture tri, Turističkoj organizaciji dva, JKP „Tržnica“ pet, a u Predškolskoj ustanovi „Neven“ i Međuopštinskoj organizaciji slepih i slabovidih po tri invalida.
U Narodnom muzeju Toplica na tri meseca radno su angažovana dva invalida. Plate i doprinosi za penzijsko invalidsko i socijalno osiguranje tokom radnog angažovanja invalida obezbedila je Nacionalna služba za zapošljavanje .

Izvor: www.jugmedia.info

Оставите одговор