Humanost na delu u dečijem odelu – akcija za DB OBrenovac

30

Centar ima dugogodišnju saradnju sa gimnazijom „Ruđer Bošković“ a već dve godine đaci posećuju i DB Obrenovac uključujući se i podržavajući sve njihove manifestacije.

Centar ima dugogodišnju saradnju sa gimnazijom „Ruđer Bošković“ a već dve godine đaci posećuju i DB Obrenovac uključujući se i podržavajući sve njihove manifestacije.

Nakon majskih poplava nije prestalo njihovo angažovanje oko DB Obrenovac, naprotiv. Đaci su organizovali humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za rad, didaktičkog materijala i inventara kao još jednu od aktivnosti njihove tradicionalne akcije „Humanost na delu u dečjem odelu.“ 29. oktobra, predvođeni zamenikom direktora Škole, Draganom Štulićem, učenici su u Obrenovac doneli značajnu količinu tehničkih, materijalnih i didaktičkih sredstava neophodnih za početak rada Boravka koji je planiran za 10. Novembar.

U akciju prikupljanja sredstava za DB Obrenovac uključili su se, između ostalih, roditelji učenika kupujući crteže, članovi Paraolimpijskog komiteta Srbije organizujući humanitarne turnire i mnogi drugi. Akciju su podržali i paraolimpijka Nataša Kovačević, Predsednik OKS Vlade Divac i selektor Davis Cup reprezentacije Bogdan Obradović.

Izvor: www.centarbgd.edu.rs

 

Оставите одговор