Slike pune optimizma

1

NIS pomaže invalidima iz Banata. Novi Bečej – U okviru tradicionalne turističko – zabavne manifestacije „Velikogospojinski dani“, koja će u Novom Bečeju trajati do 28. avgusta, juče je na prostoru Tiskog keja otvorena izložba radova osoba sa invaliditetom od posledica cerebralne i dečije paralize.

Novi Bečej – U okviru tradicionalne turističko – zabavne manifestacije „Velikogospojinski dani“, koja će u Novom Bečeju trajati do 28. avgusta, juče je na prostoru Tiskog keja otvorena izložba radova osoba sa invaliditetom od posledica cerebralne i dečije paralize. Na štandu su izloženi radovi članova Udruženja za cerebralnu i dečju paralizu srednjeg Banata nastali u radionici, koja je realizovana uz podršku NIS, kroz program „Saradnja radi razvoja“.

– Kao jedna od društveno odgovornih kompanija, NIS je prepoznao potrebu osoba sa invaliditetom i pružio materijalnu podršku za realizaciju radionice – kaže Vladimir Teofanović, predsednik udruženja, zadovoljan što su članovi svoje radove predstavili javnosti, a prodajom će se obezbediti i sredstva za dalju aktivnost asocijacije invalida.

Izvor: VEČERNJE NOVOSTI – Vojvodina

Autor: Sl. P.

Оставите одговор