Sedeća odbojka: Feniksovci treći u Novom Sadu

0

Međunarodni turnir “Trofej Novog Sada 2014″ održan je po drugi put u nedelju, u organizaciji Udruženja sport za sve “Relaks”.

Međunarodni turnir “Trofej Novog Sada 2014″ održan je po drugi put u nedelju, u organizaciji Udruženja sport za sve “Relaks”. Ovogodišnji turnir okupio je šest ekipa:  ”Derventa” iz Dervente, “Brčko” iz Brčkog, “Smeč” iz Beograda, “Serva” iz Bačke Palanke, “Feniks” iz Kikinde i “Relaks” iz Novog Sada.

Kikinđani su u grupi pobedili ekipu iz Bačke Palanke, a izgubili od Dervente. U borbi za treće mesto savladali su ekipu iz Beograda koja im je konkurent za osvajanje prvog mesta u Prvenstvu Srbije.

Prvo mesto na turniru zauzela je Derventa koja je u finalu savladala Brčko. Peto mesto zauzela je ekipa iz Bačke Palanke, dok je poslednje mesto pripalo domaćinima.

Osvajanjem trećeg mesta na “Trofeju Novog Sada 2014″ ekipa Feniksa stavila je tačku na vrlo uspešnu sezonu 2013/2014. U toku sezone, Feniksovci su osvojili prva mesta na Prvenstvima Vojvodine za invalide i za klubove,  prvo mesto na polusezoni Prvenstva Srbije, drugo mesto u Prvoj ligi Republike Srpske i treća mesta na Prvenstvu i Kupu Mađarske.

Оставите одговор