Konkurs za muziku i plakat akcije „Uklonimo barijere“

19

Kreativni đaci srednjih škola pozvani su da svojim talentom podrže akciju za promovisanje prava osoba sa invaliditetom i osetljivih grupa.

Akciju podržava i Gale iz "Kerbera"

Kreativni đaci srednjih škola pozvani su da svojim talentom podrže akciju za promovisanje prava osoba sa invaliditetom i osetljivih grupa.

Zainteresovani treba da se do 20. jula prijave na konkurs Udruženja „Dragana Rodić“ i da za promociju društvene akcije „Uklonimo barijere V – Ja to mogu“ ponude idejno grafičko rešenje plakata akcije, tekst pesme i muziku za pesmu u pop-rok maniru koja će pratiti akciju.

Najbolji u svakoj kategoriji će na početku školske godine u septembru biti nagrađen sa po 5.000 dinara, a nagrade će biti dodeljene na humanitarnom koncertu. 20 najboljih radova biće prikazani na izložbi.

– Imamo želju da aktivno uključimo omladinu u poboljšanje opšteg društvenog odnosa prema osobama sa invaliditetom i osetljivim kategorijama stanovništva, gde spadaju starije osobe, trudnije i deca – kažu organizatori konkursa.

Najbolji tekst i muzika biće sjedinjeni u pesmu koju će na koncertu otpevati Gale iz „Kerbera“ sa niškom grupom „Vizantia“ i članovima „Kana benda“.

Radove za plakat treba poslati na mejl uklonimobarijereplakat@gmail.com, radove za tekst pesme na uklonimobarijeretekst@gmail.com, a za muziku na uklonimobarijere@gmail.com.

Sva dodatna pitanja zainteresovani mogu poslati na mejl uklonimobarijere@gmail.com.

Оставите одговор