Održana akcija „Jedan paketić mnogo ljubavi“

0

U okviru tradicionalne akcije „Jedan paketić mnogo ljubavi“ Crveni krst Ivanjica u saradnji sa svojim lokalnim partnerima i donatorima Centrom za socijalni rad, Udruženjem za cerebralnu i dečiju paralizu, Caffe De Gaulle-om, predškolskim i školskim ustanovama realizovao je niz aktivnosti.

U okviru tradicionalne akcije „Jedan paketić mnogo ljubavi“ Crveni krst Ivanjica u saradnji sa svojim lokalnim partnerima i donatorima Centrom za socijalni rad, Udruženjem za cerebralnu i dečiju paralizu, Caffe De Gaulle-om, predškolskim i školskim ustanovama  realizovao je niz aktivnosti.

U akciji prikupljanja artikala za paketiće pored donatora učestvovale su i obrazovne ustanove Osnovna škola Milinko Kušić, Osnovna škola Sreten Lazarević Prilike, Osnovna škola Kirilo Savić, ali i predškolske ustanove i vrtići Zvončica, vrtić na Bukovici kao i Dečiji vrtić „Đurđevak“ koji su u akciji „Jedan slatkiš za paketić mog druga“ prikupili veliku količinu artikala za novogodišnje paketiće.

Volonteri Crvenog krsta Ivanjica i jedan od glavnih sponzora akcije Caffe De Gaulle organizovali su akciju „Jedan slatkiš za paketić mog druga“ u prostorijama Caffe De Gaulle prilikom koje su prikupljena sredstva za nabavku artikala za paketiće u iznosu od 20.860,00 dinara kao i određena količina slatkiša koji su korišćeni za pakovanje novogodišnjih paketića.

U saradnji sa Udruženjem za Cerebralnu i dečiju paralizu i Caffe De Gaull- om organizovana je centralna dodela paketića u prostorijala Caffe De Gaull- a i ovom prilikom uručeno je 60 novogodišnjih paketića za korisnike usluga Crvenog krsta i korisnike usluga u Dnevnom centru „Sunce“.

Crveni krst Ivanjica u saradnji sa Centrom za socijalni rad izvršio je raspodelu paketića na terenu za decu iz socijalno ugroženih porodice  i u okviru ove aktivnosti podeljeno je 123 novogodišnja paketića.

 

Оставите одговор