Izložba tipografija „McCann slobodnim stilom“ u UK

0

U okviru svečanog otvaranja, u sredu (9. oktobra) je bilo organizovano i donatorsko veče na kome su posetioci imali priliku da kupovinom nekog od izloženih radova dizajnera zaposlenih u agenciji “McCann Beograd” pomognu prikupljanju sredstava za humanitarnu akciju kupovine pasa vodiča za slepe i slabovide osobe Udruženja “Beli štap“

Izložba tipografija „McCann slobodnim stilom” je prva u nizu aktivnosti povodom zajedničkog projekta “McCann Parobrodiranje”, kojim Ustanova kulture Gradske opštine Stari grad „Parobrod” i kreativna agencija “McCann Beograd” kroz zajednički rad i partnerstvo predstavljaju svojevrsni medijski eksperiment u promovisanju onoga što advertajzing čini delom popularne kulture u svetu.

U okviru svečanog otvaranja, u sredu (9. oktobra) je bilo organizovano i donatorsko veče na kome su posetioci imali priliku da kupovinom nekog od izloženih radova dizajnera zaposlenih u agenciji “McCann Beograd” pomognu prikupljanju sredstava za humanitarnu akciju kupovine pasa vodiča za slepe i slabovide osobe Udruženja “Beli štap“    (www.belistap.org).

Radovi su izloženi od 7. oktobra, do nedelje, 13. oktobra 2013. godine.

UK Parobrod

Četvrtak, 10. okt 2013.  u 19:00

Petak, 11. okt 2013.  u 19:00

Subota, 12. okt 2013.  u 19:00

Nedelja, 13. okt 2013.  u 19:00

Radovi su izloženi od 7. oktobra, do nedelje, 13. oktobra 2013. godine.

Оставите одговор