NA UŠĆU ZA VIKEND NAJBOLJI PARABICIKLISTI EVROPE

Pozivamo vas da prisustvujete najvećoj međunarodnoj manifestaciji za osobe sa invaliditetom u Srbiji i pružite podršku našim najboljim parabiciklistima.

Petu godinu zaredom naš Grad je domaćin najboljim biciklistima sa invaliditetom Evrope – u dane predstojećeg vikenda, na stazi na Ušću održava se Evropski kup u parabiciklizmu, koji će biti i po broju učesnika i zemalja koje prestavljaju masovniji od svih do sada. Ova manifestacija je najveća sportska međunarodna manifestacija za osobe sa invaliditetom u Beogradu u 2014. Neke od zemalja učesnica su : Mađarska, Austrija, Češka, Slovačka, Italija, Venecuela, Rumunija,..

Organizator ove prestižne  sportske manifestacije je Biciklistički Savez Srbije u saradnji sa Sportskim Savezom osoba sa invaliditetom Beograda i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu.

Takmičenje inače traje dva dana, u subotu  28.9 na stazi Ušće kod Brankovog mosta od 10,00 sati je na programu grupna trka po kategorijama, a drugog dana 29.9 pojedinačna trka na hronometar.

Što se reprezentacije Srbije tiče, naše boje brani osam biciklista a najmalđi član ima samo 16 godina a mi se i ovog puta nadamo da će nas obradovati dobrim rezultatima i osvojenim medaljama.

 

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda

Deligradska 27, 11000 Beograd

Tel: 011 2684 157, 064 10 99 209

Email: ssrib@eunet.rs

www.ssosib.rs

Ostavite odgovor