НА УШЋУ ЗА ВИКЕНД НАЈБОЉИ ПАРАБИЦИКЛИСТИ ЕВРОПЕ

0

Позивамо вас да присуствујете највећој међународној манифестацији за особе са инвалидитетом у Србији и пружите подршку нашим најбољим парабициклистима.

Пету годину заредом наш Град је домаћин најбољим бициклистима са инвалидитетом Европе – у дане предстојећег викенда, на стази на Ушћу одржава се Европски куп у парабициклизму, који ће бити и по броју учесника и земаља које престављају масовнији од свих до сада. Ова манифестација је највећа спортска међународна манифестација за особе са инвалидитетом у Београду у 2014. Неке од земаља учесница су : Мађарска, Аустрија, Чешка, Словачка, Италија, Венецуела, Румунија,..

Организатор ове престижне  спортске манифестације је Бициклистички Савез Србије у сарадњи са Спортским Савезом особа са инвалидитетом Београда и под покровитељством Града Београда и Градског Секретаријата за спорт и омладину.

Такмичење иначе траје два дана, у суботу  28.9 на стази Ушће код Бранковог моста од 10,00 сати је на програму групна трка по категоријама, а другог дана 29.9 појединачна трка на хронометар.

Што се репрезентације Србије тиче, наше боје брани осам бициклиста а најмалђи члан има само 16 година а ми се и овог пута надамо да ће нас обрадовати добрим резултатима и освојеним медаљама.

 

Спортски савез особа са инвалидитетом Београда

Делиградска 27, 11000 Београд

Тел: 011 2684 157, 064 10 99 209

Email: ssrib@eunet.rs

www.ssоsib.rs

Оставите одговор