Besplatne sportske i kreativne radionice u okviru „Vračarske palete različitosti”

21

Udruženje slepih i slabovidih Srbije „Beli štap” u okviru projekta „Vračarska paleta različitosti” organizuje besplatne sportske i kreativne radionice.

Udruženje slepih i slabovidih Srbije „Beli štap” u okviru projekta „Vračarska paleta različitosti” organizuje besplatne sportske i kreativne radionice. Donatori programa su Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i opština Vračar, a programi su namenjeni svima koji žele da na kreativan način provedu svoje slobodno vreme (osnovci, srednjoškolci, mladi i stari) i vole druženje i inkluzivan rad.

Kreativne radionice obuhvataju slikarstvo, rad sa glinom (upotrebna i ukrasna keramika), školu fotografije, kao i takmičenja u klikerima, školici i lastišu, a od sportskih aktivnosti predviđeni su aikido, karate, fitnes i mnogo toga drugog.

Sve aktivnosti realizuje udruženje slepih i slabovidih Srbije „Beli štap”, studenti sa fakulteta FASPER i partnerske organizacije na projektu, koje imaju licence za ovakav rad (Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, Centar za foto talente, aikido udruženja APC, Zatoiči i Avalon, Organizacija „OKO”, kao i mnoga druga udruženja i asocijacije iz Beograda).

Šesti kreativni vikend „Vračarske palete različitosti” održaće se 17. i 18. avgusta, od 10.30 do 14 časova u Čuburskom parku. Bliže informacije mogu se dobiti na broj telefona 063/555-487.

Оставите одговор